Waterhergebruik op trayvelden

Turbin heeft een nieuwe waterzuiveringsinstallatie voor waterhergebruik op trayvelden ontwikkeld. Deze manier van zuivering is op basis van ultrafiltratie en ultraviolet (uv) desinfectie. Met onze waterzuiveringsinstallatie wordt het water ontdaan van bacteriën, virussen en schimmels. De installatie heeft een productiecapaciteit van 30.000 liter per uur.

waterhergebruik trayvelden
uv en uf trayveld

Ultrafiltratie wordt toegepast om niet opgeloste materialen uit water te verwijderen. De meest bekende toepassing is het produceren van drinkwater uit bron- of oppervlaktewater. Turbin ontwikkelt en produceert klant specifiek UF installaties voor uiteenlopende toepassingen. Deze manier van waterzuivering is een zeer effectieve en duurzame manier van waterfiltratie.

Ultraviolet (UV) wordt veel gebruikt voor het desinfecteren en zuiveren van afvalwater en drinkwater. Desinfectie met ultraviolet licht is effectief tegen bacteriën, virussen en pathogenen. De UV desinfectie van Turbin is milieuvriendelijk, vrij van chemicaliën en vrij van bijproducten. Turbin biedt complete UV desinfectie installaties.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.