Producten

Dissolved Air Flotation

Dissolved Air Flotation (DAF) is een effectieve technologie die wordt gebruikt voor de behandeling van afvalwater en als voorbehandeling voor proces- en drinkwater.

Bij Turbin hebben we ons gespecialiseerd in de productie en levering van DAF-units met een capaciteit variërend van 1 tot 500 kubieke meter per uur, die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Onze DAF-units worden vervaardigd met een hars versterkte glasvezel constructie om een breed toepassingsbereik te bieden zonder dat de installatie wordt aangetast door het medium. Bovendien zijn alle metalen onderdelen die in contact komen met de vloeistof vervaardigd uit SS316-roestvrijstaal voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid.

Turbin is ook trots dealer van TORO Equipment. Binnen ons assortiment bieden we een scala aan oplossingen, waaronder compactors, filterkamerpersen, drumfilters en schroefpersen, die worden ingezet om verschillende soorten afvalwaterstromen te behandelen. Deze installaties worden op maat gemaakt volgens de specificaties van onze klanten, inclusief eventuele doseerinrichtingen voor hulpstoffen. Daarnaast stellen we verschillende DAF-units beschikbaar voor verhuur of tests, zodat klanten de efficiëntie van onze systemen kunnen ervaren voordat ze tot aanschaf overgaan.

Enkele toepassingsgebieden van onze DAF-technologie omvatten:

  • Afvalwaterbehandeling: Het efficiënt verwijderen van verontreinigingen en deeltjes uit afvalwater, wat resulteert in schoner en veiliger geloosd water.
  • Vetafscheiders: Het scheiden en verwijderen van vet en oliën uit afvalwater, wat cruciaal is voor keukens en horecagelegenheden.
  • Eiwitafscheiders: Het scheiden van eiwitten uit afvalwater, een belangrijke stap in de voedselverwerkingsindustrie.
  • Drinkwatervoorbehandeling: Het voorbereiden van ruw water voor verdere behandeling om het geschikt te maken voor drinkwaterconsumptie.
  • Oppervlaktewaterbehandeling: Het zuiveren van oppervlaktewater, zoals rivieren en meren, voordat het wordt gebruikt voor industriële of drinkwaterdoeleinden.

Met onze hoogwaardige DAF-technologieën en aanvullende apparatuur, streven we ernaar om bij te dragen aan een schonere en duurzamere omgeving, terwijl we voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in verschillende sectoren.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.