Mest en digestaat verwerking met hoge druk Reverse Osmosis

Turbin heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van verwerking van mest en digestaat. Hierbij maakt Turbin gebruik van Reverse Osmosis, zo ook onze nieuwe onderstaande hoge druk RO installatie.

Met onze vernieuwde gepatenteerde processen wordt er meer water uit het digestaat verwijderd dan reguliere omgekeerde osmose en daarmee kan een hoogwaardige concentraat geproduceerd worden.

reverse osmosis digestaat mestverwerking

Omgekeerde osmose (reverse osmosis / RO) is een waterzuivering technologie die een halfdoorlatend (semipermeabel) membraan gebruikt om ionen, moleculen en grotere deeltjes uit water te verwijderen. Turbin ontwikkelt en produceert klant specifiek reverse osmosis installaties voor uiteenlopende toepassingen. Zo leveren wij ook ATEX RO installaties voor het verwerken van afvalwater, de off-shore en maritieme toepassingen. Turbin zorgt voor de volledige ontzorging en de plaatsing van het systeem. Tevens hebben wij diverse reverse osmosis huur installaties beschikbaar. De pilot installaties zijn beschikbaar om uw toepassing op deelstroom te testen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.